Hos SL Production tilbyder vi udlejning af lys til fest, koncerter og mange andre arrangementer. Vi tilbyder lyd og lys udlejning samt opsætning af udstyret.
Lej stabilt og high-performance lys udstyr til alle typer opgaver hos os. Vi skræddersyer altid løsningerne til dig, hvad end i selv har mulighed for at afhente udstyret, eller I har brug for at vi leverer/monterer det.

Udlejning af lys

SL Production er din partner når du skal leje stabilt og high-performance lys udstyr til alle typer opgaver indenfor koncerter, open air, musicals, clubtour, konferencer, messer, marked/byfest, stævner, opvisning, modeshow, teaterforestilling, foredrag, stand-up.

Vi har et indgående kendskab til branchen efter mange års erfaring indenfor lysudlejning, og har derfor den fornødne know-how til at sikre at dit arrangement bliver en succes. Vi benytter udelukkende kvalitetsudstyr i vores udlejning af lys, hvilket sikrer dig en høj ydeevne og stabil drift.

Vores medarbejdere er kompetente, engagerede og er alle en vigtig brik i helheden, der sikrer dig den kvalitet og stabilitet som vores lysudlejning er garant for.

Lys til fest og andre arrangementer

Vi står dog altid klar til at give dig professionel rådgivning, hvad end du bare skal leje et par gode diskokugler til privatfesten, eller du skal afvikle et større arrangement. Kontakt os, hvis du vil have et tilbud, eller har spørgsmål om hvilket lydudstyr og løsninger vi kan tilbyde dig.

Hør mere om vores lyd og lysudlejning

Vi skræddersyer altid løsningerne til dig, hvad end i selv har mulighed for at afhente udstyret, eller I har brug for at vi leverer/monterer det. Uanset hvad sikre vi altid en flot og professionel belysning.

Ønsker i at høre mere om vores arbejde med montering og udlejning af lys eller har i en opgave til os, er i velkomne til at kontakte os for en uforpligtende samtale. I kan altid ringe på tlf. 40 68 28 28, så ser vi hvad vores dygtige lysteknikere kan gøre for dig og dit arrangement.

Du er naturligvis også velkommen til at skrive til os på mail kontakt@slproduction.dk. Så vender vi tilbage hurtigst muligt og udarbejder projektet i fællesskab.