Står du og mangler professionelt lydudstyr til din koncert, fest eller lign.? Hos SL Production går vi meget op i, at du får den helt rigtige løsning til din opgave. Vi tilbyder lydanlæg udlejning og sørger for at lydsystemet passer til lokalet, udendørs areal og mængde publikum, så alle får perfekt lyd uanset hvor de befinder sig.

Professionelt lydudstyr til ethvert arrangement

Koncert, open air, musicals, clubtour, konference, messer, marked/byfest, stævner, opvisning, modeshow, teaterforestilling, foredrag, stand-up – uanset omfanget, er valget af højtalere og lydsystem altafgørende for om publikum får en fantastisk oplevelse.

Mange års erfaring med udlejning af lydudstyr

Vi har mange års erfaring med udlejning af højttalere, subwoofere, mikrofoner, audiosystemer, musikudstyr og meget mere. Vi har derfor også et bredt sortiment med anerkendte brands fra hele verden.

Som eksperter inden for tourproduktion tilbyder vi naturligvis også udlejning af lys. Lyd og lys er altid i top når SL Produktion står for udstyret.

Udlejning, levering, montering og rådgivning

Vi står dog altid klar til at give dig professionel rådgivning, hvad end du bare skal leje et par gode højtalere til privatfesten, eller du skal afvikle et større arrangement. Kontakt os, hvis du vil have et tilbud, eller har spørgsmål om hvilket lydudstyr og løsninger vi kan tilbyde dig.

Vi skræddersyer altid løsningerne til jer, hvad end i selv har mulighed for at afhente udstyret, eller I har brug for at vi leverer/monterer det.

Kontakt os og hør mere om vores lydanlæg udlejning

Ønsker du at høre mere om hvad vi kan tilbyde inden for lyd og lys udlejning, eller har du en konkret opgave til os? Så kontakt os i dag og begynd at få stablet dit arrangement på benene. Vi er altid tilgængelige på tlf. 40 68 28 28 for en uforpligtende snak om hvad du har brug for til dit arrangement. Alternativt har du også mulighed for at skrive til os på kontakt@slproduction.dk. Så vender vi tilbage så snart vi kan.